VAPAAUINNIN ALKEISTEKNIIKKA

Alkeistekniikan kurssit kevään osalta ovat päättyneet. Seuraavat kurssit pidetään syksykaudella 2021. Seuraa Facebookissa tai täällä ilmoituksia syksyllä alkavista kursseista!

Vapaauinnin Alkeistekniikan kurssit pidetään Valkea Talossa Haagassa (Ilkantie 4, Helsinki) keskiviikkoisin klo 19:30 - 20:15 (ryhmä 1) ja klo 20:15-21:00 (ryhmä 2) ajalla 27.1.2021 - 10.3.2021.

Huom! Epidemiatilanteesta johtuen uintikurssien osallistujamääriä on rajoitettu, jotta turvavälit on tosiasiallisesti mahdollista säilyttää harjoituksissa.
Valkea Talon uima-allastilassa ei ole muuta toimintaa samanaikaisesti alkeistekniikkaryhmän harjoitusten aikana. Allastilassa on harjoitusten aikana alle kymmenen henkilöä.

Hinta: 189,00 € (sis.alv 24%) per kurssi.

Aikuisten vapaauinnin alkeistekniikka on tarkoitettu kuntouimareille tai kuntouimareiksi haluaville, joilla on tavoitteena vapaauinnin tekniikan opettelu. Vapaauinnin tekniikka perustuu kasvojen veteen laittamiseen, oikeaan hengitystekniikkaan, virtaviivaiseen uintiasentoon ja eteenpäin vieviin käsivetoihin. Kurssilla keskitytään erityisesti uinnin hengitystekniikan opetteluun.

Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaauinnista, mutta
uintitaitosuosituksena on yleinen 200m uimataito (omavalintaisella uintityylillä).

Alkeistekniikan aikataulu: 27.1.2021 - 10.3.2021 (7 kertaa).

- Harjoitukset pidetään myös talvilomaviikolla 24.2.
- Kurssimaksu on kurssisidonnainen eikä kurssilaiselta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja hyvitetä.
- Kurssin järjestäjästä johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä tapahtuva kurssikerran peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella uintikerralla.

Kauden voi maksaa kokonaan tai osittain ePassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred mobiilimaksuilla. Liikuntaedun käyttöpaikkahausta löydät palveluntarjoajan nimellä 'Coach Hoo uintikurssit' ja Eazybreak toimipaikkakoodilla Y369.

Uintiohjaus on suomen kielellä.

Tervetuloa uimaan ja oppimaan!

- Heli Harjanne, kurssin ohjaaja

Tutustu muihin uintipolun kursseihin: