VAPAAUINNIN ALKEISTEKNIIKKA

Talvi 2022

Kurssikuvaus

Vapaauinnin alkeistekniikka on tarkoitettu kuntouimareille tai kuntouimareiksi haluaville, joilla on tavoitteena vapaauinnin tekniikan opettelu.

Vapaauinnin tekniikka perustuu kasvojen veteen laittamiseen, oikeaan hengitystekniikkaan, virtaviivaiseen uintiasentoon ja käsivedon oikeaan rytmiin. Kurssilla keskitytään erityisesti uinnin hengitystekniikan opetteluun.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on yleinen uimataitovaatimus eli kurssi ei sovellu uimataidottomille. Jos osaat kellua ja uida millä tahansa tyylillä esim. koiraa, rintaa tai selkää, silloin kurssi sopii sinulle. Aikaisempaa kokemusta vapaauinnista ei tarvitse olla.

Kurssilla tarvitaan uimalaseja. Uimalakki on suositeltava, mutta ei pakollinen.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan vapaauinnin tekniikkaa!

Aika ja paikka

Alkeistekniikan kursseja on kaksi ryhmää:

  • Keskiviikkoisin 19:30 20:15 ajalla 12.1.2022–2.3.2022
  • Sunnuntaisin 19:45 20:30 ajalla 16.1.2022–6.3.2022

Kurssien kesto on 7 kertaa.

Huom! Talvilomaviikolla 23.2.2022 ja 27.2.2022 pidetään tauko.

Harjoituspaikkana on Valkea Talon uimahalli Haagassa.

Uimahallin osoite on Ilkantie 4, 00400 Helsinki.

Hinta

Kurssin hinta on 189,00 euroa.

Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

Kurssipaikka varataan ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä sähköpostia
coachhoo@gmail.com

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ennen kurssin aloitusta. Lasku saapuu sähköpostitse laskutuspalvelun kautta (Isolta Oy).

Liikuntaedut

Kurssin voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred liikuntaetujen sovelluksilla. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Kurssipaikan peruminen

Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Jos peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peritään kurssista 35 euron maksu.

Jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä varattua kurssipaikkaa peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaan.

Muut ehdot

Talvilomaviikolla 23.2.2021 ja 27.2.2021 pidetään tauko eikä harjoituksia järjestetä silloin.

Osallistujalta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata muilla kursseilla.

Mikäli uimahalli joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta tai muun syyn vuoksi sulkemaan kesken kurssin, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Jos ohjaaja joutuu peruuttamaan kurssikerran esim. sairaustapauksessa, korvataan peruuntunut kerta uudella uintikerralla.

Uintikurssien ryhmäkoot on rajattu normaalia pienemmiksi ja allastiloissa harjoittelee vain yksi ryhmä kerrallaan. Näillä osallistujamäärien ja tilojen käytön rajauksilla voidaan ehkäistä lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä ja varmistaa osallistujien terveysturvallisuus.
Lämpimästi tervetuloa oppimaan vapaauinnin tekniikkaa!

VAPAAUINNIN ALKEISTEKNIIKKA - SYKSY 2021

Vapaauinnin alkeistekniikka on tarkoitettu kuntouimareille tai kuntouimareiksi haluaville, joilla on tavoitteena vapaauinnin tekniikan opettelu.

Vapaauinnin tekniikka perustuu kasvojen veteen laittamiseen, oikeaan hengitystekniikkaan, virtaviivaiseen uintiasentoon ja käsivedon rytmiin. Kurssilla keskitytään erityisesti uinnin hengitystekniikan opetteluun.

Mukaan kurssille tarvitset uimalasit. Aikaisempaa kokemusta vapaauinnista ei tarvitse olla, mutta uintitaitosuosituksena on yleinen 200m uimataito (omavalintaisella uintityylillä).

Alkeistekniikka pidetään keskiviikkoisin klo 19:30 – 20:15 ajalla 27.10.-8.12.2021.

Kurssi kestää 7 viikkoa ja se järjestetään Valkea Talon uimahallissa Haagassa osoitteessa Ilkantie 4, Helsinki.

Kurssin hinta on 189,00 € (sis.alv 24%).

Kurssipaikka varataan ilmoittautumalla kurssille. Ilmoittautuneille lähetetään kurssi-info ja lasku ennen kurssin aloitusta.

Kurssin voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay jaEdenred liikuntaetujen sovelluksien kautta. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Tutustu muihin uintipolun kursseihin: