VAPAAUINNIN ALKEISTEKNIIKKA

Kevät 2022

Aika ja paikka

Alkeistekniikan kursseja on kaksi ryhmää:

  • Keskiviikkoisin 19:30 20:15 ajalla 2.3.2022–13.4.2022
  • Sunnuntaisin 19:45 20:30 ajalla 6.3.2022–24.4.2022

Kurssien kesto on 7 kertaa.

Huom! Pääsiäisenä 17.4.2022 ei pidetä harjoituksia (Valkea Talo on suljettu). Koskee sunnuntain ryhmää.

Harjoituspaikkana on Valkea Talon uimahalli Haagassa. Osoite on Ilkantie 4, 00400 Helsinki.

Kurssikuvaus

Vapaauinnin alkeistekniikka on tarkoitettu kuntouimareille tai kuntouimareiksi haluaville, joilla on tavoitteena vapaauinnin tekniikan opettelu.

Vapaauinnin tekniikka perustuu kasvojen veteen laittamiseen, oikeaan hengitystekniikkaan, virtaviivaiseen uintiasentoon ja käsivedon oikeaan rytmiin. Kurssilla keskitytään erityisesti uinnin hengitystekniikan opetteluun.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on yleinen uimataitovaatimus eli kurssi ei sovellu uimataidottomille. Jos osaat kellua ja uida millä tahansa tyylillä esim. koiraa, sammakkoa tai selkää, silloin kurssi sopii sinulle. Aikaisempaa kokemusta vapaauinnista ei tarvitse olla.

Kurssilla tarvitaan omat uimalasit. Uimalakki on suositeltava, mutta ei pakollinen.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan vapaauintia!

Hinta

Kurssin hinta on 189,00 euroa.

Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

Kurssipaikka varataan ilmoittautumislomakkeella

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ennen kurssin aloitusta. Lasku saapuu sähköpostitse laskutuspalvelun kautta (Isolta Oy).

Liikuntaedut

Kurssin voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred liikuntaetujen sovelluksilla. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Kurssipaikan peruminen

Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Jos peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peritään kurssista 35 euron maksu.

Jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä varattua kurssipaikkaa peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaan.

Muut ehdot

Osallistujalta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata muilla kursseilla.

Mikäli uimahalli joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta tai muun syyn vuoksi sulkemaan kesken kurssin, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Jos ohjaaja joutuu peruuttamaan kurssikerran esim. sairaustapauksessa, korvataan peruuntunut kerta uudella uintikerralla.

Uintikurssien ryhmäkoot on rajattu normaalia pienemmiksi ja allastiloissa harjoittelee vain yksi ryhmä kerrallaan. Näillä osallistujamäärien ja tilojen käytön rajauksilla voidaan ehkäistä lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä ja varmistaa osallistujien terveysturvallisuus.