DRILL SWIM

Heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi tammikuussa alkavaksi suunniteltujen uintikurssien aloitukset on siirretty eteenpäin.

Kurssiaikataulujen muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.

Talvi 2022

Aika ja paikka

  • Lauantaisin klo 19:00 - 20:15 ajalla 5.3.2022 – 16.4.2022.

Kurssin kesto on 7 kertaa.

Harjoituspaikkana on SYK:n uimahalli Etelä-Haagassa, jossa on 25 metrin allas ja 4 rataa käytössä. Uimahallin osoite on Isonnevantie 8, 00320 Helsinki.

Kurssikuvaus

Drill Swim on vahvasti vapaauintipainotteinen ja kurssilla uidaan harjoitteita monipuolisesti välineitä käyttäen (pullarit, lättärit ja räpylät).

Kurssin uintiohjelmat ovat 2000 metrin pituisia ja kurssi sopii hyvin uimareille, jotka haluavat nostaa uintikuntoaan ja uida motivoivia treenejä asiantuntevassa valmennuksessa.

Harjoituksissa tapaat myös samanhenkisiä lajin harrastajia ja saat mukavaa vaihtelua uintiharjoitteluusi.

Tervetuloa nostamaan uintikuntoa ja nauttimaan vaparitreeneistä!

Hinta

Kurssin hinta on 189,00 euroa.

Mukaan voi tulla myös 35,00 euron kertamaksulla.

Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

Kurssi tai kertakäynnit voi varata ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä sähköpostia coachhoo@gmail.com

Kertakäynnit kannattaa varata vain niille päiville joina varmuudella pääsee, koska myös kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova. Kertakäynneille voi ilmoittautua myös jokaiselle kerralla erikseen.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ennen kurssia ja harjoituksia. Lasku saapuu sähköpostitse laskutuspalvelun kautta (Isolta Oy).

Liikuntaedut

Kurssin ja kertamaksut voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred liikuntaetujen sovelluksilla. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Välineet

Kurssilla tarvitaan pullarit, lättärit ja räpylät.

Välineitä on joitain kappaleita lainattavissa uimahallilta, mutta itselle sopivan kokoiset omat harjoitusvälineet takaavat aina paremman käyttömukavuuden ja tehon harjoitteesta.

Kurssipaikan / kertakäynnin peruminen

Koko kurssille ja kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää (ennen 26.2.2022).

Jos peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peritään kurssista 35 euron maksu.

Jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä varattua kurssipaikkaa peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu tai kertamaksu peritään kokonaan.

Muut ehdot

Osallistujalta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata muilla kursseilla. Tämä koskee sekä kurssilaisia ja kertakäynneille ilmoittautuneita.

Mikäli uimahalli joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta tai muun syyn vuoksi sulkemaan kesken kurssin, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Jos ohjaaja joutuu peruuttamaan kurssikerran esim. sairaustapauksessa, korvataan peruuntunut kerta uudella uintikerralla.

Ohjelmat kuuluvat koko kurssihintaan ja ohjelmat lähetetään kurssin lopuksi sähköpostitse. Kertakäynteihin ei kuulu ohjelmien lähettäminen.

Tutustu muihin uintipolun kursseihin: