DRILL SWIM

Kevät 2022

Aika ja paikka

  • Lauantaisin klo 19:00 - 20:15 (1h15min) ajalla 2.4.2022 – 28.5.2022.

Kurssin kesto on 7 kertaa.

Huom! Pääsiäisenä 16.4.2022 ei pidetä harjoituksia (SYK on suljettu) eikä Vappuaattona 30.4.2022.

Harjoituspaikkana on SYK:n uimahalli Etelä-Haagassa, jossa on 25 metrin allas ja 4 rataa käytössä. Uimahallin osoite on Isonnevantie 8, 00320 Helsinki.

Hinta

Koko kurssin hinta on 189,00 euroa.

Mukaan harjoituksiin voi tulla myös 35,00 euron kertamaksuilla.

Kurssikuvaus

Drill Swim on vahvasti vapaauintipainotteinen ja kurssilla uidaan harjoitteita monipuolisesti välineitä käyttäen (pullarit, lättärit ja räpylät).

Kurssin uintiohjelmat ovat 2000 metrin pituisia ja kurssi sopii hyvin uimareille, jotka haluavat nostaa uintikuntoaan ja uida motivoivia treenejä asiantuntevassa valmennuksessa.

Harjoituksissa tapaat myös samanhenkisiä lajin harrastajia ja saat mukavaa vaihtelua uintiharjoitteluusi.

Tervetuloa nostamaan uintikuntoa ja nauttimaan vaparitreeneistä!

Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

Kurssi tai kertakäynnit voi varata ilmoittautumislomakkeella

Kertakäynnit kannattaa varata vain niille päiville joina varmuudella pääsee, koska myös kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova. Kertakäynneille voi ilmoittautua myös jokaiselle kerralla erikseen.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ennen kurssia ja harjoituksia. Lasku saapuu sähköpostitse laskutuspalvelun kautta (Isolta Oy).

Liikuntaedut

Kurssin ja kertamaksut voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred liikuntaetujen sovelluksilla. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Välineet

Kurssilla tarvitaan pullarit, lättärit ja räpylät.

Välineitä on joitain kappaleita lainattavissa uimahallilta, mutta itselle sopivan kokoiset omat harjoitusvälineet takaavat aina paremman käyttömukavuuden ja tehon harjoitteesta.

Kurssipaikan / kertakäynnin peruminen

Koko kurssille ja kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova.

Jos sinulle tulee kokonaan jokin este kurssille osallistumiseen ja haluat peruuttaa ennen kurssia ilmoittautumisesi, ole siinä tapauksessa heti yhteydessä coachhoo@gmail.com.

Jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä varattua kurssipaikkaa peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu tai kertamaksu peritään kokonaan.

Muut ehdot

Osallistujalta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata muilla kursseilla. Tämä koskee sekä kurssilaisia ja kertakäynneille ilmoittautuneita.

Mikäli uimahalli joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta tai muun syyn vuoksi sulkemaan kesken kurssin, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Jos ohjaaja joutuu peruuttamaan kurssikerran esim. sairaustapauksessa, korvataan peruuntunut kerta uudella uintikerralla.

Ohjelmat kuuluvat koko kurssihintaan ja ohjelmat lähetetään kurssin lopuksi sähköpostitse. Kertakäynteihin ei kuulu ohjelmien lähettäminen.