VAPAAUINNIN JATKOTEKNIIKKA

Kevät 2022

Aika ja paikka

  • Lauantaisin 20:15 – 21:00 ajalla 5.3.2022 – 23.4.2022

Kurssin kesto on 7 kertaa.

Huom! Pääsiäisenä 16.4.2022 ei pidetä harjoituksia (SYK on suljettu).

Harjoituspaikkana on SYK:n uimahalli Etelä-Haagassa. Uimahallin osoite on Isonnevantie 8, 00320 Helsinki.

Kurssikuvaus

Jatkotekniikan kurssilla vapaauintia harjoitellaan sujuvammaksi opettelemalla käsivedon tekniikkaa, tehostamalla rullausta ja kertaamalla hengitystä sekä käsivedon rytmiä.

Uimataitosuosituksena on vapaauinnin alkeistekniikan kurssi käytynä tai osallistuja hallitsee jo vastaavat taidot.

Kurssi sopii uimareille, jotka haluavat viedä alkeistekniikassa opittuja taitoja vielä eteenpäin ja parantaa vapaauintia sujuvammaksi.

Jatkotekniikka sopii myös uimareille, joilla on ollut taukoa uinnista ja haluavat kerrata perustekniikoita joilla päästä taas uintiharrastuksessa rytmiin.

Tervetuloa täydentämään taitoja ja oppimaan lisää vaparista!

Hinta

Kurssin hinta on 189,00 euroa.

Mukaan voi tulla myös 35,00 euron kertamaksulla.

Ilmoittautuminen ja maksuohjeet

Kurssi tai kertakäynnit voi varata ilmoittautumislomakkeella

Kertakäynnit kannattaa varata vain niille päiville joina varmuudella pääsee, koska myös kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova. Kertakäynneille voi ilmoittautua myös jokaiselle kerralla erikseen.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ennen kurssia ja harjoituksia. Lasku saapuu sähköpostitse laskutuspalvelun kautta (Isolta Oy).

Liikuntaedut

Kurssin ja kertamaksut voi maksaa myös EPassi, Eazybreak, SmartumPay ja Edenred liikuntaetujen sovelluksilla. Käyttöpaikan löydät haulla ’Coach Hoo uintikurssit’.

Välineet

Kurssilla voidaan käyttää apuna myös pullista, lättäreitä ja räpylöitä, joita ohjaaja tuo tarvittaessa lainaksi kurssikerroille.

Jatkotekniikan aikana monet uimarit hankkivat ensimmäisiä omia harjoitusvälineitä tukemaan omatoimista harjoittelua.

Jos käyt uimassa kurssikertojen välissä kannattaa tässä vaiheessa harkita omien välineiden hankintaa. Itselle sopiva koko ja malli harjoitusvälineissä, kuten esimerkiksi räpylöissä, lisää aina välineen käyttömukavuutta.

Kurssipaikan / kertakäynnin peruminen

Koko kurssille ja kertakäynneille ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää (ennen 26.2.2022).

Jos peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peritään kurssista 35 euron maksu.

Jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä varattua kurssipaikkaa peruta tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu tai kertamaksu peritään kokonaan.

Muut ehdot

Osallistujalta käyttämättä jääneitä harjoituskertoja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata muilla kursseilla. Tämä koskee sekä kurssilaisia ja kertakäynneille ilmoittautuneita.

Mikäli uimahalli joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta tai muun syyn vuoksi sulkemaan kesken kurssin, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Jos ohjaaja joutuu peruuttamaan kurssikerran esim. sairaustapauksessa, korvataan peruuntunut kerta uudella uintikerralla.

Uintikurssin ryhmäkoko on rajattu normaalia pienemmäksi ja allastiloissa harjoittelee vain yksi ryhmä kerrallaan. Näillä osallistujamäärien ja tilojen käytön rajauksilla voidaan ehkäistä lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä ja varmistaa osallistujien terveysturvallisuus.