KÄYTÄNNÖT KILON UIMAHALLISSA

Kilon Uimahallin allastila on vuokrattu treeniryhmille käyttöön sunnuntaisin klo 15-16:00 (ryhmä 1) ja 16-17:00 (ryhmä 2) ajalla 30.8.2020 - 6.12.2020.

Uimahallille voi saapua 15min ennen uintivuoron alkua. Peseytymiseen ja pukeutumiseen on varattu uinnin jälkeen noin 15min. Epidemiaan liittyvänä turvatoimena uimahallissa on saunat poissa käytöstä eikä uimahallille voi tuoda ulkopuolisia odottamaan kurssin ajaksi (esim. lapset).

Jos allastilassa on käynnissä toisen ryhmän tunti ennen ryhmän vuoroa, rauhoitetaan
allastila edellisen ryhmän opetukselle ja siirrytään pesutiloista altaalle vasta kun oma kurssiaika alkaa. Huolehditaan hyvästä peseytymisessä ennen uimaan menoa.

Harjoituksiin saa tulla ainoastaan terveenä. Mikäli osallistujalla on lieviäkin flunssan oireita, tulee tässä tapauksessa olla yhteydessä kurssin ohjaajaan. Mikäli osallistujan lähipiirissä on COVID-19 tartunta tai tartuntaepäily kurssikerralle ei voi tulla. Tässäkin tilanteessa yhteys ohjaajaan.

Allastiloissa huolehditaan turvaväleistä opetuksen aikana. Pesutiloissa ja pukuhuoneissa peseydytään ja pukeudutaan tarpeettomasti viivyttelemättä ruuhkien välttämiseksi.

Kurssien enimmäisosallistujamääriä on laskettu väljyyden säilyttämiseksi. Allastiloista pesuhuoneisiin siirtymistä voidaan myös tarvittaessa porrastaa turvavälien pitämiseksi.

Osallistujia pyydetään seuraamaan viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita, joilla viruksen leviämistä voidaan ehkäistä. Huomioitahan myös mahdolliset viranomaisen antamat ohjeet riskialueille tapahtuneiden ulkomaanmatkojen jälkeen pidettävästä karanteenista ennen uimaan tuloa.

Mikäli kurssi joudutaan viranomaisten suositusten pohjalta keskeyttämään kesken kauden, kurssimaksun palautukset käsitellään kauden päätyttyä, kun on tiedossa toteutuneet vuokrakulut allastiloista sekä peruuntuneiden uintikertojen määrä.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme! Toivottavasti pääsemme syksyllä nauttimaan hienosta uintiharrastuksesta!