KILON UIMAHALLI

Uimahallin sijainti

Kilon uimahalli sijaitsee Espoossa osoitteessa Kutojantie 2 E, 02630 Espoo.
Uimahallille ajetaan Kutojankulman kautta. Kiinteistön seinissä on opastetaulut uimahallille.
Jos tulet autolla, uimahallin pihassa on maksuton pysäköintialue.

Jos tulet julkista liikennettä käyttäen, lähin juna-asema on Keran asema, josta on noin 9min kävely uimahallille. Lähin bussipysäkki on Kutojantie, jossa pysähtyy bussit 114, 532 ja 543.

Käytännöt uimahallilla

Uimahallille voi saapua 15min ennen uintivuoron alkua. Peseytymiseen ja pukeutumiseen on varattu uinnin jälkeen noin 15min. Huom! Epidemiaan liittyvänä turvatoimena uimahallissa on saunat poissa käytöstä eikä uimahallille voi tuoda ulkopuolisia odottamaan kurssin ajaksi (esim. lapset).

Jos allastilassa on käynnissä toisen ryhmän tunti ennen oman ryhmän vuoroa, rauhoitetaan allastila edellisen ryhmän opetukselle.

Harjoituksiin saa tulla ainoastaan terveenä. Mikäli osallistujalla on lieviäkin flunssan oireita, tulee tässä tapauksessa jäädä kotiin sairastamaan ja olla yhteydessä kurssin ohjaajaan. Mikäli osallistujan lähipiirissä on COVID-19 tartunta tai tartuntaepäily, kurssikerralle ei voi myöskään tulla. Tässäkin tilanteessa yhteys ohjaajaan.

Kurssien enimmäisosallistujamääriä on laskettu puoleen väljyyden säilyttämiseksi. Harjoituksissa uintiin lähdöt voidaan myös järjestää lähtemään kahdesta päädystä turvavälien säilyttämiseksi taukojen aikana, jolloin osa uimareista pitää uintien väliset tauot matalassa päädyssä ja osa syvässä päädyssä.

Osallistujia pyydetään seuraamaan viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita, joilla viruksen leviämistä voidaan ehkäistä. Huomioitahan myös mahdolliset viranomaisen antamat ohjeet riskialueille tapahtuneiden ulkomaanmatkojen jälkeen pidettävästä karanteenista ennen uimaan tuloa.

Uimahallilla suositellaan käyttämään kasvomaskia.

Mikäli kurssi joudutaan viranomaisten suositusten pohjalta keskeyttämään kesken kauden, kurssimaksun palautukset käsitellään kauden päätyttyä, kun on tiedossa toteutuneet vuokrakulut allastiloista sekä peruuntuneiden uintikertojen määrä.