KILON RITARIN UIMAHALLI

Uimahallin sijainti

Kilon Ritarin uimahalli sijaitsee Nihtisillassa Espoossa, osoitteessa Kutojantie 2 E, 02630 Espoo.
Uimahallille ajetaan Kutojankulman kautta. Kiinteistön seinissä on opastetaulut uimahallille.
Jos tulet autolla, uimahallin edustalla on maksuton pysäköintialue.

Jos tulet julkista liikennettä käyttäen, lähin juna-asema on Keran asema, josta on noin 9min kävely uimahallille. Lähin bussipysäkki on Kutojantie, jossa pysähtyy bussit 114, 532 ja 543.

Käytännöt uimahallilla

Uimahallille voi saapua 15min ennen uintivuoron alkua. Peseytymiseen ja pukeutumiseen on varattu uinnin jälkeen noin 15min. Huom! Epidemiaan liittyvänä turvatoimena uimahallissa on saunat poissa käytöstä.

Jos allastilassa on käynnissä toinen varaus ennen omaa vuoroa, rauhoitetaan allastila edellisen ryhmän opetukselle ja siirrytään pesutiloista altaalle vasta, kun oma kurssiaika alkaa.

Kurssien osallistujamäärissä on otettu huomioon allastilan koko. Uintiryhmien osallistujamääriä on rajoitettu normaalia pienemmiksi, jotta turvavälit säilyvät.

Harjoituksiin voi osallistua vain terveenä. Kurssille osallistujilta edellytetään vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten ohjeita hygieniasta ja muista järjestelyistä, joilla korona viruksen leviämistä ehkäistään. Kasvomaksin käyttöä suositellaan aulassa ja pukuhuonetiloissa.


Mikäli kurssi joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta keskeyttämään kesken kauden, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Turvallista uintikautta!

Heli Harjanne, kurssin ohjaaja