UKK - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yksityisopetus

1. Missä yksityisopetus järjestetään?

Yksityisopetus sovitaan Helsingin kaupungin uimahalliin yleisövuorolle.

2. Milloin yksityisopetusta on mahdollista saada?

Yksityisopetuksen aika ja paikka sovitaan asiakkaan kanssa. Yleensä järjestän yksityisopetusta ilta-aikaan pois lukien kurssien ohjaus illat (maanantai, keskiviikko, lauantai ja sunnuntai). Joitakin varhaisia aamuaikoja on myös mahdollista sopia.

Teen uintiohjausta päätyön ohella jonka vuoksi aikoja on rajoitetusti ja sinun kannattaakin olla hyvissä ajoin yhteydessä yksityistunnin ajan varaamiseksi.

3. Millaista uintitaustaa yksityisopetukseen osallistujalta edellytetään?

Yksityisopetus soveltuu kaiken tasoisille uimataitoisille henkilöille, jotka haluavat kehittää uintitekniikkaa. Jos osaat kellua ja uida millä tahansa tyylillä esim. koiraa, rintaa tai selkää ja pystyt uimaan isossa altaassa, niin silloin yksityisopetus soveltuu sinulle.

4. Järjestetäänkö yksityisopetusta lapsille?

Yksityisopetus on suunnattu aikuisille.

Koska teen uintiohjausta päätyön ohella on asiakaspaikkoja rajoitetusti ja kohderyhmänä ovat tällä hetkellä aikuisuimarit.

5. Mitä yksityisopetuksessa on mahdollista käydä läpi?

Yksityisopetuksen sisällön suunnittelen asiakkaan lähtötason ja tavoitteiden mukaan. Kun otat yhteyttä, kerro hieman uintitaustastasi ja toiveistasi. Ensimmäisellä tapaamisella näen uintisi ja voimme sopia jatkotapaamisista ja tavoitteista uintisi kehittämiseen.

Yleisimpiä tavoitteita asiakkailla on ollut jonkun uintityylin oppiminen esimerkiksi vapaauinnin opettelu tai ihan yksittäisen uinnin osa-alueen parantaminen. Kysytyimpiä aiheita opetukselle ovat sujuvampi hengitystekniikka, eteenpäin vievämpi käsiveto ja volttikäännöksen opettelu.

6. Miten yksityisopetus maksetaan?

Tapaamisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jonka voit maksaa sähköisillä liikuntaeduilla tai tilisiirtona. Liikuntaetujen käyttöpaikkahausta löydät yritykseni nimellä ’Coach Hoo uintikurssit’.

7. Missä tapaamme uimahallilla ja miten sisäänpääsymaksu hoidetaan?

Voimme sopia tapaamisen uimahallin aulaan tai suoraan altaalle. Useimmin tapaamispaikaksi sovitaan suoraan altaalle esim. uimavalvojien kopin läheisyyteen.

Saapuessasi uimahallille maksa oma sisäänpääsymaksusi kassalla. Kertamaksu kaupungin uimahalleihin on yleensä noin 5,50 – 6,50 euroa ja useimmissa uimahalleissa on mahdollisuus ostaa myös 10 kerran sarjakortti.

8. Mitä jos minulle tulee este tai myöhästyminen sovitulle yksityisopetukselle?

Jos sinulle tulee jokin este, ole silloin heti yhteydessä minuun ja peru sovittu tapaaminen. Yhteystiedot: coachhoo@gmail.com / 0456305225.

Mitä aikaisemmin peruutuksesta tulee tieto sen parempi, niin voimme siirtää sinun aikasi sopivampaan ajankohtaan ja voin vapauttaa alkuperäisen ajan seuraavalle uimarille.

Sovitun tapaamisen, jota ei ole erikseen peruttu laskutan asiakkaalta normaalihintaisena, vaikka yksityisopetus jäisi käyttämättä.

Myöhästymistapauksissa ilmoita siitä myös minulle, että tiedän odottaa sinua uimahallilla. Jos en saa myöhästymisestä ilmoitusta, odotan 15 minuuttia, jonka jälkeen katson tapaamisen ilmoittamatta peruutetuksi.

Myöhästymistapauksissa yksityistuntia ei voi pidentää loppupäästä.

9. Kumpi minulle sopisi paremmin yksityisopetus vai uintikurssi?

Yksityisopetuksessa kehittyminen vaatii sinulta sitä, että kävisit tapaamisten välissä harjoittelemassa myös omatoimisesti yksityistunnilla käytyjä asioita. Yleensä väli tapaamisten välissä on 1 - 3 viikkoa ja tyypillisesti yksityisopetus kertoja asiakkaat ottavat noin 3 – 5 kertaa.

Uintikurssin hyvä puoli on se, että uintikerrat ovat viikoittaisia ja harjoittelusi on myös säännöllistä.

Kummassakin muodossa asiantuntevaa tietoa ja taitoa on runsaasti saatavissa minulta.