VALKEA TALO

Uintikurssit järjestetään Valkea Talossa. Yksityisopetus järjestetään kaupungin uimahalleissa.

Uimahallin sijainti

Valkea Talo sijaitsee Haagassa osoitteessa Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Sisäänkäynti uimahallille on talon sivusta C-osasta (ei siis talon pääsisäänkäynnistä).

Jos tulet autolla, Valkea talossa on maksuton pysäköintialue kello 16:00 jälkeen.

Jos tulet julkista liikennettä käyttäen, lähin juna-asema on Huopalahden asema, josta on noin 8min kävelymatka Valkea talolle. Lähin bussipysäkki on Haagan ammattikoulu, jossa pysähtyvät bussit 40, 41, 43, 52, 56, 552.

Käytännöt uimahallilla

Sisäänkäynnin jälkeen aulatilasta vasemmanpuoleiselta käytävältä löytyvät miesten ja naisten pukutilat.

Uimahallille voi saapua 15min ennen uintivuoron alkua. Peseytymiseen ja pukeutumiseen on varattu uinnin jälkeen noin 15min.

Pukuhuoneissa on joitain lukollisia kaappeja arvotavaroille. Vaatteet voi jättää penkille tai halutessaan oman kassin voi ottaa myös altaalle mukaan.

Jos allastilassa on käynnissä toinen varaus ennen omaa vuoroa, rauhoitetaan allastila edellisen ryhmän opetukselle ja siirrytään pesutiloista altaalle vasta, kun oma kurssiaika alkaa.

Harjoituksiin voi osallistua vain terveenä. Kurssille osallistujilta edellytetään vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten ohjeita hygieniasta ja muista järjestelyistä, joilla korona viruksen leviämistä ehkäistään. Kasvomaksin käyttöä suositellaan aulassa ja pukuhuonetiloissa.

Mikäli kurssi joudutaan viranomaisten määräysten pohjalta keskeyttämään kesken kauden, korvaavat uintikerrat pyritään järjestämään heti keskeytysajan jälkeen kurssin päätteeksi.

Turvallista uintikurssia!

Heli Harjanne, kurssin ohjaaja